Andelskassen Varde

Finalen 6. nov 2010

Finalen den 6. november 2010

Så kom dagen hvor vi skulle finde vinderen af årets P & T finale for 2010, en finale hvor man skulle kvallifiserer sig i de indledende 5 P & T arrangementer.
Vi havde igen perfekt vejr og der var også en der mente at vi havde gode forbindelser til de højere magter.
Kl. 10 blev fiskeriet fløjtet igang og der skulle ikke gå langt tid før end Alex fik en god fisk på 4,6 kg, der var spænding lige til det sidste da fiskene idag var af en hvis kaliber, men der skulle alligevel fiskes til ca. en halv time før slut inden Søren Michael landede en flot fisk på 5,5 kg, dermed troede alle at det hele var afgjort. 5 min.  før slut blev der alligevel ny spænding, da Alex igen fik bid på krogen. Fisken kæmpede og vi kunne fra land se at det var en rigtig god fisk han havde på. Fisken kom også på land, det viste sig at den vejede 4,6 kg ligesom den første han fangede, med denne fisk kunne han lukke og slukke for årets finale.
Vinder af finalen blev Søren Mikael Pedersen med en fisk på 5,5 kg, nr. 2 blev Alex Poulsen med en fisk på 4,6 kg, nr. 3 blev Villy Aagaard med en fisk på 4,5 kg, nr. 4 Jonas Aagaard med en fisk på 4,4 kg og nr. 5 blev Kent Kajhøj.
P & T er slut for i år, men håber at vi ses igen til næste år.

fra venstre: Kent Kajhøj, Søren Mikael Pedersen, Villy Aagaard, Alex Poulsen, Jonas Aagaard.